Plaatsbeschrijvingen

Wil je een pand verhuren of gaan er binnenkort ver(bouwingswerken) van start? Dan kan je beter een plaatsbeschrijving laten opstellen waarbij er een gedetailleerde beschrijving wordt gemaakt van de staat van het pand. Bij Landmeetkantoor Dewaele zijn we gespecialiseerd in zowel locatieve als constructieve plaatsbeschrijvingen.

Locatieve plaatsbeschrijvingen

Wanneer je een pand wilt verhuren dan wordt er een “staat van bevinding” gemaakt. Hiermee stellen we de toestand van het pand vast op een bepaald moment aan de hand van een fotoreportage en beschrijving zodat u op beide oren kan slapen voor de verhuur van uw pand.

Deze plaatsbeschrijving is er om beide partijen te beschermen door de toestand van het pand te vergelijken bij het begin van de huurovereenkomst en het einde van de overeenkomst om mogelijke schade aan het pand vast te stellen.

Constructieve plaatsbeschrijving

De constructieve plaatsbeschrijving is wanneer er tijdens werkzaamheden schade kan voorkomen bij aanpalende panden. Deze plaatsbeschrijving wordt opgesteld bij aanvang van (ver)bouwingswerken en bevat een gedetailleerde beschrijving van de actuele staat en een opsomming van schade van een eigendom, eventueel met foto’s toegevoegd. Wanneer de werken zijn afgelopen worden de panden opnieuw gekeurd en wordt er gecontroleerd op bijgekomen schade. 

Interesse in een plaatsbeschrijving

Neem dan nu contact op met de experts van Landmeetkantoor Dewaele voor een locatieve of constructieve plaatsbeschrijving.

Neem contact op

Vragen of wenst u meer info?

Neem contact met ons op voor al uw vragen of om een afspraak te maken.

Neem contact op

Open chat
Stuur ons een bericht
Hallo,

Heb jij vragen voor Landmeetkantoor Dewaele?

Contacteer ons gerust!