Waardebepalingen

Landmeetkantoor Dewaele is expert in waardebepalingen zoals bankschattingen, uitgebreide schattingen en Vlabel schattingen. Deze worden telkens uitgevoerd volgens het kwaliteitscharter van de Vlaamse belastingsndienst.

De te waarderen goederen worden bezichtigd, de afmetingen geverifieerd en de omgeving nauwgezet geanalyseerd.

Bij uitgebreide schattingen en Vlabel schattingen wordt steeds gewerkt met accurate vergelijkingspunten waarbij de effectieve verkoopprijs wordt gehanteerd alsook de context van de verkoop gekend is.

Uitgebreide schattingen worden vaak aangewend in het kader van geschillen, echtscheidingen, bewindvoering, onteigeningen en andere gerechtelijke procedures.

Vlabel- schattingen worden steeds aangewend in het kader van nalatenschappen.

Bankschattingen

Deze waardebepalingen worden toegepast voornamelijk in het kader van overbruggingskredieten, herfinancieringen en andere bancaire aangelegenheden. Deze schatting betreft een summiere opbouw waarin de waardepaling uitgewerkt wordt.

Uitgebreide schattingen

Uitgebreide schattingen zijn taxaties voor bijvoorbeeld echtscheidingen, herverdelingen of het bepalen van de verkoopprijs van nakende verkoop. Deze taxaties worden uitgevoerd volgens kwaliteitscharter van de Vlaamse belastingendienst.

Vlabel schattingen

Dit zijn waardebepalingen in kader van nalatenschappen of schenkingen welke dienen te worden aangegeven bij de Vlaamse belastingen dienst. Deze waardebepaling is bindend. Deze taxaties worden uitgevoerd volgens kwaliteitscharter van de Vlaamse belastingendienst. Wij zijn echter geen immokantoor, wij doen geen verkoop van panden.

Interesse in een waardebepaling

Neem dan nu contact op met de experts van Landmeetkantoor Dewaele voor een schatting.

Neem contact op

Vragen of wenst u meer info?

Neem contact met ons op voor al uw vragen of om een afspraak te maken.

Neem contact op

Open chat
Stuur ons een bericht
Hallo,

Heb jij vragen voor Landmeetkantoor Dewaele?

Contacteer ons gerust!